General Med

Distribuitor autorizat 3M™ Medical Romania


3M™ Masca FFP2 cu supapa


> Mastile 3M™ 9322 – FFP2 protejeaza impotriva pulberilor fine si aerosolilor pe baza de apa si lichide non-volatile ce nu depasesc limita de 12 x CMA.

CMA = concentratia maxim admisaNoul design cu 3 segmente al seriei 9300 ofera usurinta la respiratie si rezistenta la colaps.

Fiind pliabile, mastile 3M™ 9322 – FFP2 ofera avantaje in comparatie cu forma de cupa a mastilor traditionale.

Ambalarea individuala previne contaminarea in timpul depozitarii iar benzile elastice sunt codificate prin culori, pentru identificarea usoara (albastre pt FPP2 si rosii pt FPP3).

CARACTERISTICI

* Tehnologie de filtrare cu rezistenta scazuta la respirare.

* Materialul din care sunt confectionate benzile de fixare pe fata mentine o tensiune aproximativ constanta, reducand presiunea exercitata de benzi si asigurand o etansare foarte buna pentru marimi diferite ale capului.

* Design-ul ingenios cu 3 segmente, adecvat pentru miscarile fetei in timpul vorbirii, ofera utilizatorului un confort sporit.

* Segment superior reliefat care ajuta la reducerea riscului de condens de pe suprafata lentilelor ochelarilor.

* Sistemul de fixare pe nas ofera o compatibilitate crescuta cu ochelarii de protectie.

* Segment inovativ pentru barbie proiectat pentru facilitarea acoperirii fetei si ajustarii mastii pe fata.

* Disponibil cu supapa de respiratie 3M™ Cool Flow™ pentru inlaturarea eficienta a caldurii si condensului, oferind o purtare mult mai confortabila.

* Furnizat in ambalaj igienic pentru a proteja impotriva contaminarii mastii de protectie respiratorie inainte de utilizare, ce permite si o depozitare practica la locul de munca.

APLICATII 3M™ MASCA 9322 – FFP2

Metalurgie/Siderurgie, Ind. Farmaceutica, Constructii, Agricultura, Confectii metalice, Constructii/reparatii navale, Ceramica/olarit, Ind. Alimentara, Chimicale sub forma de pulbere, Laboratoare, Aditivi sub forma de pulbere, Morarit, Praf de lemn.

INSTRUCTIUNI DE FIXARE

Urmatoarele instructiuni de fixare trebuie urmate la fiecare utilizare a mastilor:

1. Lamela nazala este situata pe segmentul superior al mastii. Preformati lamela nazala indoind usor in centrul segmentului. Tinand masca intr-o mana, trageti de segmentul inferior pentru a forma o cupa.

2. Rasturnati masca pentru a elibera benzile de fixare pe fata.

3. Pozitionati masca sub barbie. Asigurati-va ca benzile sunt separate si trageti-le pe rand peste cap.

4. Pozitionati banda inferioara sub urechi, iar pe cea superioara pe crestet. Ajustati segmentul superior si pe cel inferior astfel incat sa obtineti o fixare confortabila.

5. Folosind ambele maini modelati lamela nazala – pornind din centru spre marginile acesteia.

6. Pentru verificarea etanseitatii, acoperiti masca de protectie respiratorie cu ambele maini si inspirati profund. Daca aerul patrunde pe langa nas, remodelati lamela nazala.

Nota: a nu se utiliza pe barba sau perciuni care pot reduce contactul intre piele si marginea mastii.


ATENTIE !

Ca in cazul oricarui dispozitiv de protectie respiratorie, utilizatorul trebuie mai intai scolarizat pentru utilizarea adecvata a produsului.

Acest produs nu protejeaza utilizatorul impotriva gazelor, vaporilor, solventilor generati in aplicatiile de vopsire sau atmosfere in care concentratia oxigenului este mai mica de 19,5%.

A se utiliza doar in spatii bine ventilate ce contin suficient oxigen pentru a nu pune viata in pericol.

Nu se utilizeaza in cazul in care concentratia substantelor contaminante reprezinta un pericol imediat pentru viata.

Parasiti imediat zona daca:

* respiratia devine dificila.

* apar ameteli sau alte forme de indispozitie fizica

Aruncati sau inlocuiti masca daca s-a deteriorat, daca rezistenta la respiratie devine excesiva sau la finalul unui schimb de lucru.

Nu modificati si nu interveniti in constructia produsului in nici o situatie.

Protectia respiratorie este eficace doar daca produsul este corect selectat, fixat pe fata si purtat pe intreaga perioada de expunere la noxe.