General Med

Reclama SotEW

Intrebari frecvente

Aveti vreo nelamurire? Vizitati sectia Intrebari Frecvente sau accesati link-ul de mai jos

Intrebari frecvente.

Newsletter

Meteo

ColdHot TRADITIONAL

Descriere

 

Compresa termica pentru terapia calda - tip buiota

Mai multe detalii


0,00 lei TVA inclus


Notify me when available

Cere informatii


COMANDATI orice produs si orice cantitate - pers. fizica sau juridica.
Transport Gratuit la sediu/15lei Curier

Puncte de fidelitateNici un punct disponibil pentru acest produs.


Produsul a mai fost cumparat de:
8
clienti

- buiota -

Compresă cu gel, reutilizabilă, se incălzeşte in cuptorul cu microunde. Textura moale şi catifelată este plăcută la atingere. Este o modalitate naturală de tratament. işi păstrează temperatura mai multe ore. Se spală manual.

Este recomandată pentru dureri de spate, contracţii musculare, sinusuri inflamate, artrite, dureri cauzate de reumatism, precum şi in orice afecţiune ce poate fi ameliorată prin terapie caldă. De asemenea, poate fi folosită doar pentru incălzire.

Instrucţiuni de utilizare:
Pentru a incălzi compresa, aşezaţi-o intinsă in cuptorul cu microunde. După prima incălzire, omogenizaţi termic compresa. Dacă este nevoie, reincălziţi, pană ajungeţi la temperatura dorită. Se incălzeşte in etape. Timp de incălzire: max. 3 reprize x 30 sec (650 W). max. 2 reprize x 30 sec (800 W). Dacă nu cunoaşteţi puterea cuptorului, sau aceasta depăşeşte 800 W şi nu aveţi posibilitatea de reglare, folosiţi funcţia cu cea mai mică putere (dezgheţare) şi incălziţi compresa in etape de cate 30 secunde.

Atenţie!
Compresa se poate deteriora dacă este supraincălzită sau este impăturită in timpul incălzirii. Nu folosiţi produsul dacă este deteriorat. După incălzire, gelul este fierbinte şi poate produce arsuri. Inainte de utilizare, verificaţi dacă temperatura nu este prea mare. Nu incălziţi in cuptor, pe grătar sau in apă fierbinte. Gelul nu este toxic. Nu folosiţi produse abrazive pentru a o curăţa. Este destinată copiilor de peste 4 ani şi adulţilor. Acest produs nu este o jucărie.

Nici un comentariu disponibil momentan.

Doar utilizatorii inregistrati pot lasa un comentariu.

Nici un produs asemanator in aceasta categorie
NOTA:
Fotografiile au caracter informativ. Pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv.
Pretul si specificatiile tehnice nu constituie obligatie contractuala si pot fi schimbate fara o notificare prealabila.

Contact

Str. Agricultori nr.72A, sector 2, Bucuresti

Telefon

(0)767-806.021

021-250.40.77

generalmed1@yahoo.com

Parerea clientilor

© Toate drepturile asupra graficii si textului sunt rezervate || Acest site este detinut, administrat si mentinut de General Med S.R.L| | Magazin realizat de Protempus.ro

Viziteaza magazinul Generalmed.ro pe ShopMania Viziteaza magazinul Generalmed.ro pe SmartBuy ANPC www.kaboo.ro - Motor de cautare de cumparaturi Comparison shopping, list your products free Ghidul tu autentic de shopping. Indecis - Compara preturi produse Certificat Web